top of page
Tunnisteita ei vielä ole.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

LINKKEJÄ

Mistä täällä siis puhutaan?

Avasin blogin sillä tarkoituksella, että Dipin (ja myöhemmin Delin) pennuista kiinnostuneet pääsevät lukemaan kuulumiset ja katsomaan kuvia. Terhi (Dipin omistaja) varmasti päivittää omalle sivulleen pentujen kuulumiset, mutta tottakai minun on niitä helpointa kirjoitella kun pentujen kanssa asustan. Huomasithan, että linkki Terhin omille kasvattajasivuille on tuossa vasemmalla. Myös Delin kasvattajan, Kadin, nettisivuille on vieressä linkki.

Jos et tiedä mitä kissan sijoittaminen tarkoittaa, suosittelen lukemaan Kissaliiton tekemän sijoituskissaoppaan.

Kun olet selvittä sijoitushommeleista, voinkin kertoa enemmän meidän kuvioista. Meille siis pitäisi syntyä heinäkuun ekoilla viikoilla pentuja tänne meille. Dippi on astutettu tänä viikonloppuna Eemelillä (FI* Waputtaren Taaniel). Terhin sivuilta luet lisää! Myös Eemelin omistajalla Katilla on hänen pojilleen oma blogi, klikkaa tästä!

Astutus tapahtui täällä meidän kotona, Kati toi Eemelin meille. Ensin kissat totuttuivat toisiinsa, kunnes seuraavana aamuna aloittivat hommat. Oli ensikertalaiselle vähän järkytys kyllä! Naaraskissa rääkäisee kunnolla aktin päätteeksi, joka säikäyttää kyllä varmasti jokaisen paikallaolijan. Eemelin vierailu täällä sujui mainiosti!

Nyt odotellaan alkaako muutamien viikkojen sisään ilmestyä merkkejä raskaudesta. Voi, meidän Dippi vaavista on tullut jo ihan aikuinen!

Belagian Yrmeli, Dippi
Waputtaren Taaniel, Eemeli

bottom of page